Combina frigorifica Hotpoint EBGH20243F pret,caracteristici si pareri

        Cei de la Hotpoint aduc pe piata in ultima vreme electrocasnice din ce in ce mai bune la concurenta cu mult mai cunoscutele produse de la Samsung si Bosh avand performante tehnice foarte bune la un pret bun.
        Hotpoint EBGH20243F este o combina frigorifica de capacitate mare avand un volum total de 331 litri din care 241 litri ii revin frigiderului iar restul de 73 congelatorului.
        Hotpoint EBGH20243F este dotata cu tehnologia No Frost ce previne formarea ghetii in interiorul acesteia asigurand o temperatura constanta. Curentii de aer rece vor fi dispersati prin mai multe orificii situate la nivelul fiecarui raft asigurand astfel o temperatura constanta.
        Frigiderul este structurat pe 4 rafturi solide din sticla securizata care pot fi ajustate in dimensiune in functie de inaltimea alimentelor pe care le introduceti in interior. Acesta mai prezinta si 4 suporti pentru sticle si bauturi racoritoare si 1 sertar pentru fructe/legume in partea de jos. Congelatorul are 3 compartimente spatioase avand o capacitate de congelare de 7 Kg la 24 de ore. 
        Din punct de vedere energetic Hotpoint EBGH20243F se remarca prin consumul energetic mic fiind incadrata in clasa de consum A+ cu un consum minim si o eficienta foarte buna. 
        Combina frigorifica Hotpoint EBGH20243F are in dotari mai multe functii: 

- Hygiene Advance - este un tratament cu ioni de argint a peretilor din interiorul combinei ce previne formarea mucegaiului si a bacteriilor.

- High Definition - Racire la inalta definitie ce asigura o racire constanta in tot volumul din interior 
- Ice Party - este o functie de racire imediata a bauturilor racoritoare.
- Holiday - Cu functie holiday, frigiderul poate fi lasat pornit chiar si atunci cand esti plecat de acasa o perioada de timp mai indelungata sau atunci cand esti in vacanta.

     Reglarea temperaturii se face electronic, combina beneficind de afisaj LED in partea superioara a acesteia. In timpul fnctionarii zgomotul produs este aproape insesizabil, aceasta fiind foarte silentioasa avand un raport al zgomotului de doar 44dB. 


Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)