Laptop Asus ROG G751JT-T7108D pret, caracteristici si pareri

          Laptopul Asus ROG G551JW-CN011D apartine familiei ASUS Republic of Gamers(ROG), serie special creata pentru impatimitii de jocuri dotate cu procesoare Intel Core i7 si  placi video dedicate de la Nvidia.
         Ecranul este FULL HD IPS avand un unghi de vizibilitate foarte bun de pana la 178 de grade. Sunetul de pe acest laptop este incredibil de bun asta datorat tehnologiilor audio de inalta clasa SonicMaster si ROG Audio Wizard. Coolerul ofera eficienta sporita la racire si este silentios chiar si pe timp de vara.
         Laptopul are un design elegant, unde logo-ul ROG iluminat reflecta pasiunea si atentia cu care au fost construite aceste modele de laptopuri perfect completat de finisajul din aluminiu de culoare neagra. 

         Tastatura de tip chiclet cu sistem de iluminare in nuanta rosie si taste WASD ofera o experienta foarte buna in timpul utilizari. Deasemenea intensitatea sistemul de iluminare al tastelor poate fi ajustat in functie de dorintele fiecarui utilizator. 
         Laptopul Asus ROG G751JT-T7108D este echipat cu un  display LCD LED cu diagonala de 17,3 inci ce suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Display-ul nu reflecta lumina, este acoperit cu un strat anti-reflexiv, si ofera unghiuri largi de vizualizare de 178 grade.
Performantele tehnice sunt asigurate de:
  • procesor Quad-Core Intel Core i7 4720HQ;
  • 16 GB de memorie RAM;
  • placa video integrata: Intel HD Graphics 4600;
  • placa video dedicata: NVIDIA GeForce GTX 970M de 3 GB;
  • HDD: 1 TB – 7200 rpm;
  • SSD: 128 GB.
       Procesorul Intel Core i7 are patru nuclee, este asamblat pe arhitectura Haswell, ruleaza la frecventa de 2600 MHz si poate ajunge sa ruleze prin Turbo Boost la frecventa de 3600 MHz. Modelul 4720HQ este un procesor de inalta calitate creat special pentru laptopurile de gaming.
        Placa video dedicata va permite rularea jocurilor la rezolutii Full HD, jocurile foarte solicitante s-ar putea sa trebuiasca rulate la o rezolutie HD.
       Memoria RAM de 16 GB este mai mult decat suficienta pentru orice gamer, dar care poate fi extinsa pana la 32 GB. 
        Din punct de vedere al conectivitatii laptopul este dotat cu port HDMI, USB 3.0, bluetooth, cititor card precum si cu o camera Web HD de cea mai buna calitate. 
        Bateria de 6 celule Li-on iti va oferi o autonomie de pana la 4 ore functionare
Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti cu adevarat un laptop profesionist din toate punctele de vedere cu dotari tehnice foarte bune capabil sa ruleze cele mai noi jocuri aparute pe piata: Vezi oferta pret
        Zilele acestea il puteti achizitiona la un pret redus, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 750 de lei: Verifica pret redus
       Toata seria ROG - Republic of Gamers este disponibila aici

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)