Aparat de aer conditionat Vortex VAI-A09ASF pret caracteristici si pareri

         De cateva zile vara si-a intrat in drepturi iar in acelasi timp si temperaturile au crescut vertiginos fapt pentru care iti recomand achizitionarea unui aparat de aer conditionat ieftin si eficient care te va scapa de aceasta problema. 
        Vortex VAI-A09ASF este solutia ideala daca doresti achizitionarea unui aparat de aer conditionat ieftin dar cu performante remarcabile. Avand un pret bun, acesta este unul dintre cele mai vandute dispozitive de aer conditionat fiind atractiv pentru persoanele cu un buget mai redus. 
         Capacitatea de racire este de 9000 BTU avand o eficienta buna in special pentru spatiile de dimensiuni medii si mici de pana la 20-30 metri patrati. 
        Din punct de vedere energetic, acesta face parte din clasa de consum A++ avand un consum mic de energie si o eficienta foarte buna. Acesta dispune deasemenea si de tehnologia Inverter, avand un consum redus de energie si o eficienta foarte buna.
           Aparatul de aer conditionat poate fi folosit atat pentru racire cat si incalzire avand o putere de racire de 9000 BTU. Acesta este silentios in timpul functionarii agomotul al unitatii interioare fiind de numai 33 dB iar cel al unitatii exterioare de 52 dB.

           Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare. Acest aparat de aer conditionat poate fi folosit atat pe modul racire cat si pe incalzire. 
           Aparatul de aer conditionat Star-Light ACM-12BIN beneficiaza de mai multe functii:

      Dezumidificare – elima excesul de umiditate din incapere
      - Autorestart – functia prin care se restarteaza in cazul unei pene de curent
      - Sleep mode – un mod prin care poti dormi relaxant in noptile caniculare de vara
      -Timer -  setezi cand sa porneasca sau sa se opreasca
      - Racire/Incalzire
      - Ventilare

          Deasemenea acesta este prevazut si cu un filtru de praf pentru retinerea particulelor fine de praf din mediul ambiant.

Recomandare

        E alegerea perfecta daca doresti un aparat de aer conditionat performant avand o eficienta maxima cu un consum minim de energieVezi oferta pret

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta avand un discount de 400 lei: Verifica reducere

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)