Side by side Full No Frost Samsung RSA1ZTSL1 pret, caracteristici si pareri

        Cei de la Samsung continua sa isi diversifice gama de produse cu noile combine frigorifice Side by side Full No Frost dotate cu cele mai noi tehnologii de pe piata.
        Samsung RSA1ZTSL1 este una dintre cele mai bine vandute combine frigorifice pe segmentul combinelor frigorifice de dimensiuni mari. Aceasta este o combina frigorifica de capacitate mare avand un volum total de 484 litri din care 340 litri ii revin frigiderului iar restul de 144 congelatorului.
       Samsung RSA1ZTSL1 este dotata cu tehnologia No Frost ce previne formarea ghetii in interiorul acesteia asigurand o temperatura constanta. Curentii de aer rece vor fi dispersati prin mai multe orificii situate la nivelul fiecarui raft asigurand astfel o temperatura constanta.
        Deasemenea aceasta combina frigorifica performanta de la Samsung este dotata si cu un dozator de apa cu un filtru BRITA ce elimina bacteriile ce se pot forma in apa din rezervor pastrand prospetimea acesteia. 
         Frigiderul este structurat pe 4 rafturi solide din sticla securizata care pot fi ajustate in dimensiune in functie de inaltimea alimentelor pe care le introduceti in interior. Acesta mai prezinta si 4 suporti pentru sticle si bauturi racoritoare si 3 sertare pentru fructe/legume in partea de jos.

Recomandare:

        E alegerea perfecta daca iti doresti o combina frigorifica  performanta, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectata: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca o comanzi de aici


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)