Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A - cea mai buna tableta ieftina

       Tableta Asus MeMO Pad 8 ME181CX-1A048A este cea mai buna alegere daca iti doresti o tableta ieftina cu performante foarte bune care sa nu dezamageasca. O recomand atat iubitorilor de jocuri cat si celor care vor sa cumpere aceasta tableta mai mult pentru internet si filme. Nu pot sa nu remarc faptul ca aceasta tableta arata foarte bine, materiale sunt de buna calitate placut la atingere cu un ecran luminos cu culori bine definite din punct de vedere al contrastului.

        Asus MeMO Pad 8 este dotata cu un procesor Quad Core Intel Atom tactat la 1.8 Ghz care impreuna cu memoria de 1GB RAM  iti va oferi cea mai buna experienta atat gaming cat si utilizate internet. 
        Din punct de vedere al performantelor grafice, Asus MeMO Pad 8 este dotata cu un chipset video Intel HD Graphics ce va face posibila rularea jocurilor in cele mai bune conditii. Sistemul de operare cu care vine preinstalat este Android 4.4 KitKat. Spatiul de stocare disponibil este de 16 Gb ce poate fi suplimentat cu inca 64 de Gb prin adaugarea unui card MicroSD.
        Ecranul este unul de tip IPS ce suporta o rezolutie  de 1280 x 800 avand o diagonala ce insumeaza ca dimensiune 8 inchi.
        Asus Memo Pad 8 este echipat cu doua boxe audio folosind tehnologia audio SonicMaster, un sunet de buna calitate ce isi va face simtita prezenta atunci cand vei asculta muzica, viziona clipuri video cat si in gaming. Deasemenea tableta este echipata cu o camera foto pe spate de 2 Mp cat si una pe fata de tip VGA.
        Pe partea de comunicatii aceasta este dotata cu bluetooth, Wi-Fi si micro USB 2.0 .Bateria de tip Li Polymer de 3950 mAh ofera utilizatorului o autonomie de pana la 9 ore de folosire intensa.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta data iti doresti o tableta la un pret bun avand cele mai bune dotari de pe piata in acest buget: Vezi oferta pret

        Deasemenea zilele acestea daca ai noroc o poti gasi la reducere de pret, aceasta fiind inclusa intr-o campanie de reduceri avand un discount de 100 Lei: Verifica pret redus

        
         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)