Aragaz Beko CSG 62110 DX pret, caracteristici si pareri

        Cei de la Beko au creat noua linie de agaraze premium avand un design modern din inox printre care si Beko CSG 62110 DX care reprezinta varful de gama. Aragazul Beko CSG 62110 DX arata foarte bine din punct de vedere al designului avand caracteristici de invidiat potrivindu-se perfect in bucataria ta. 
        Acesta este dotat cu patru arzatoare pe gaz avand aprindere electrica. Doua arzatoare sunt de dimensiuni medii, unul mic iar altul mare. Pentru o experienta culinara cat mai variata acesta vine in dotare cu rotisor si grill. Cuptorul pe gaz are o capacitate de 58 de litri fiind prevazut cu timer si iluminare interioara pentru o experienta cat mai placuta.
        Sistemul de siguranta cu care este dotat opreste automat alimentarea cu gaz in cazul intreruperii accidentale a flacarii in timpul functionarii cuptorului.

Recomandare:

     Este alegerea perfecta daca iti doresti un aragaz performant care sa iti satisfaca toate nevoile acum la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

    Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit pana la tine acasa daca il comanzi de aici
     Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri: Verifica pret redus


                     

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)