Samsung Galaxy S4 Mini cel mai bun pret eMag

         Samsung Galaxy S4 Mini este alegerea perfecta daca iti doresti un smartphone performant avand o dimensiune a ecranului mai mica decat majoritatea telefoanelor inteligente pe piata si la un pret bun. Avand diagonala ecranului ce masoara 4.3 inchi acesta este asemanator ca dimensiune cu un Iphone 5s. 
       Display-ul de 4.3 inchi este un ecran de tip qHD Super Amoled avand o rezolutie a pixelilor de 960 x 540 si o densitate a pixelilor de 256 ppi. 
       Procesorul este un Quad Core tactat la 1.4 Ghz care impreuna cu memoria RAM de 1.5 GB si unitatea de stocare de 8 GB fac din acest dispozitiv un gadget performant capabil sa ruleze cele mai noi jocuri si sa redea clipuri video si filme la cea mai buna calitate.
      Camera foto principala are un senzor de 8 Mp iar pentru iubitorii de selfie-uri camera frontala are 2 Mp. 
      Din punct de vedere al conectivitatii Samsung Galaxy S4 Mini este echipat cu modem LTE dual mode de categorie 4 (pana la 150 MB viteza download), HSPA, SCDMA. Deasemenea acesta este compatibil Wi-Fi, bluetooth 4.0, radio si GPS. 
        Acesta este disponibil in doua variante de culori atat pe negru cat si pe alb ruland Android 4.4 KitKat.

Recomandare

      Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon de dimensiuni reduse care sa nu faca rabat si din punct de vedere performante tehnice: Vezi oferta pret

      Zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 100 lei: Verifica reducere pret

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)