Aparat de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB pret caracteristici si recomandari

         Vara e cat se poate de aproape iar caldura devine din ce in ce mai greu de suportat astfel ca iti recomand achizitionarea aparatul de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB.
         Daca anul trecut am facut fata cu greu la gradele din termometru folosind un ventilator conventional, saptamana trecuta m-am hotarat si am achizitionat aparatul de aer conditionat  Daikin FTXV35AB-RXV35AB

         Foarte bine optimizat din punct de vedere al consumului se remarca inca de la prima vedere fiind incadrat in clasa energetica A+ cu un consum energetic mic ce se va vedea luna de luna la factura de curent.
         Un detaliu important al acestui aparat de aer conditionat il reprezinta sistemul Inverter. Acesta are rolul de a optimiza functionarea aparatului de aer conditionat in functie de evolutia temperaturii din mediul ambiant oferind o eficienta maxima cu un consum minin de energie electrica.
          Daikin FTXV35AB-RXV35AB are o capacitate totala de racire de 12000 BTU ce poate fi reglata folosind cele 4 trepte de putere pentru optimizare a consumului. Este un aparat de aer conditionat eficient care isi face treaba foarte bine pentru un apartament de dimensiuni medii.
         Informatiile si parametrii de functionare vor fi afisate pe display-ul telecomenzii. Cele mai importante informatii vor fi legate de temperatura, programul folosit si treapta de ventilare. Acest aparat de aer conditionat poate fi folosit atat pe modul racire cat si pe incalzire. 
        Aparatul de aer conditionat Daikin FTXV35AB-RXV35AB beneficiaza de mai multe functii:

      -  Dezumidificare – elima excesul de umiditate din incapere
-        Autorestart – functia prin care se restarteaza in cazul unei pene de curent
-        Mod putere maxima – functia prin care se poate atinge temperatura dorita intr-un timp foarte scurt
-        Sleep mode – un mod prin care poti dormi relaxant in noptile caniculare de vara
-       Timer -  setezi cand sa porneasca sau sa se opreasca

Recomandare:

        E alegerea perfecta daca iti doresti un aparat de aer conditionat performant, usor de utilizat care isi face de minune treaba pentru care a fost proiectat: Vezi oferta pret

       Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

      Primesti garantie 2 ani iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

                                

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)