Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM - tebleta ieftina cu android

       Lenovo Tab 2 A7-10 ADAM este alegerea perfecta daca iti doresti o tableta cu android ieftina care sa isi faca treaba foarte bine in aplicatii si in navigare internet. Desi designul este unul mai simplist materialele din care aceasta este realizata este unul de buna calitate, un plastic rezistent ce se simpte bine la atindere perfect mat pe spate.

       Display-ul este un IPS de buna calitate avand un unghi de vizibilitate foarte bun cu o rezolutie de 1024 x 600 pixeli. 
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core de la MediaTek tactat la 1.3 Ghz, memoria RAm de 1 Gb si memoria interna de 8 Gb. ce poate fi extnsa pana la 32 Gb pri atasarea unui card MicroSD.
       Tabletei Lenovo nu ii lipsesc nici camera frontala de 0.3 Mp, receptorul GPS avand instalat cel mai sistem de operate Android 4.4 KitKat. 

Recomandare:

          E alegerea perfecta daca iti doresti o tableta ieftina dotata cu functii de baza care sa se descurce foarte bine la capitolul navigare internet, citire e-mail-uri si jocuri: Verifica oferta pret

         Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

         Daca ai noroc, zilele acestea o poti achizitiona la reducere de pret, aceasta avand un discount de 30%: Verifica pret redus


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)