Nikon COOLPIX P530 pret caracteristici si pareri

         Nikon COOLPIX P530 este aparat foto ieftin dar cu calitati remarcabile fiind dotat cu o camera foto de tip bridge cu un zoom optic al lentilelor de pana la 42x, are un senzor optic CMOS de 16 Mp si un display de tip LCD de 3 inchi.
          Senzorul de buna calitate permite retinerea unei cantitati mai mari de lumina astfel pozele vor iesi cat mai aproape de realitate. Zoom-ul optic de pana la 42x face din aceasta camera sa fie ideala in a surprinde cele mai bune cadre cu peisaje si imagini de tip portret la distante relativ mai mari. 
         Pentru utilizatorii mai putini experimentati in ale fotografiei aceasta le vine in ajutor prin prezentul mod automat. Camera isi va selecta automat cele mai bune setari pentru ca imaginea sa iasa de cea mai buna calitate. 
         Clipurile video sunt inregistrate la o rezolutie Full HD 1080p/30fps cu sunet stereo. Pentru o filmare de tip slow motion se pot creste numarul de frame-uri de pana la 120 fps. Transferul de imagini din camera se poate face folosind cablul de date din pachetul cu care vine camera sau se poate folosi un cablu de tip HDMI, fiind dotata si cu un conector HDMI. 
           Procesorul de imagine Expeed C2 isi face treaba foarte bine, pozele realizate cu aceasta camera fiind clare, de buna calitate avand un contrast bun. Chiar si pe timp de noapte in conditii de iluminare slaba, imaginile vor iesi impecabile. 
            Stabilizatorul de imagine Lens Shift va asigura claritatea imaginilor chiar si atunci cand imaginile ies tremurate. 
           Puteti alege din mai multe moduri presetate de fotografiere: auto, peisaj, peisaj de noapte, portret, sport, interior, plaja, zapada, apus de soare, macro si panorama. 

Recomandare: 
    
         E alegerea perfecta daca doresti o camera de fotografiat performanta, practica si usor de carat dupa tine in viitoarele drumetii sau concediu: Verifica oferta pret

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta avand un discount de 50 % Verifica reducere


          Consider ca este un Best Buy iar daca reusesti sa o prinzi si la reducerea de 50% e cea mai buna alegere. Mai jos am pus cateva poze realizate cu aceasta camera superba. Mai multe informatii pareri ale cumparatorilor cu privire la aceasta camera si imagini a acestei camere gasiti aici: Poze si pareri cumparatori


     


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)