Asus F550JX-DM020D laptop gaming performant

        Cei de la Asus au lansat noua serie  de laptopuri avand  un design nou modern cu performante hardware mult imbunatatite fata de seriile precedente.
        Carcasa este realizata dintr-un plastic rezistent cu tenta de aluminiu, un design modern iar culoare argintie sigur il va face remarcat de prietenii tai cantarind doar 2.45 Kg.
        Tastatura este ergonomica, spatiul dintre taste fiind bine delimitat astfel ca tu ca utilizator sa ai o experienta cat mai placuta in utilizare.
        Display-ul LED are o diagonala ce masoara 15.6 inchi suportand o rezolutii Full HD cu un unghi de vizibilitate foarte bun chiar si in conditii de iluminare slaba.
         Performantele hardware sunt asigurate de procesorul Quad Core de la Intel i7 4720HQ tactat la 2.6 Ghz ce poate ajunge prin Turbo Boost pana la 3600 Ghz. Perfomantele memoriei este asigurata de cele doua placute de memorie RAM de 8 Gb impreuna. 
          Asus F550JX-DM020D exceleaza si la capitolul grafic, acesta fiind dotat cu o placa video dedicata de 4 Gb de la Nvidia GTX 950M.
          Aceste specificatii tehnice amintite mai sus sunt mai mult decat suficiente pentru a rula la capacitate maxima cele mai noi jocuri aparute pe piata si viziona filme in formate de tip BluRay ce necesita resurse suplimentare. Hdd-ul are o capacitate de stocare de 1 Tb. Singurul minus al acestui laptop ar fi lipsa unui SSD dar se poate face un upgrade in timp. 
         Bateria de tip Litium Ion de 4 celule ofera o autonomie de pana la 5 ore in cazul unei utilizari medii. Acesta este dotat cu 2 porturi USB 3.0 si unul 2.0, port HDMI, transmisie date prin bluetooth, cititor card si camera web VGA. 

Recomandare

      Este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care va face fata cu brio la toate activitatiile dumneavoastra Verifica oferta pret

          Zilele acestea daca ai noroc il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount de 300 lei: Verifica pret redus




   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)