Samsung Galaxy S5 cel mai bun pret eMag

         Asa cum era de asteptat, pretul lui samsung galaxy S5 a inceput sa coboare, zilele acestea acesta fiind inclus intr-o campanie de reduceri avand un discount de 15%: vezi noul pret actualizat.
S5 ramane un telefon puternic si la un an dupa lansare, putand rula fara probleme cele mai solicitante jocuri din Google Play.
        Acumulatorul lui S5 este detasabil, iar memoria interna poate fi extinsa prin carduri microSD, actualul flagship Samsung are carcasa unibody si vine fara slot pentru carduri de memorie.    
        Samsung Galaxy S5 ruleaza Android 4.4 KitKat, dar poate fi updatat la Android 5.0 Lollipop, update-ul fiind disponibil si in Romania de ceva vreme.Nu trebuie sa uitam ca S5 este dotat cu: cititor de amprenta, senzor cardiac si beneficiaza de Ultra Power Saving Mode.
Specificatii hardware Samsung Galaxy S5:
– display Super AMOLED Full HD cu diagonala de 5.1 inci;
– procesor Quad-Core Snapdragon 801 tactat la 2.5 GHz;
– 2 GB memorie RAM;
– 16 GB memorie interna extensibila;
– camera foto de 16 MP;
– camera frontala de 2 MP;
– acumulator cu capacitatea de 2800 mAh.
Recomandare:
       Este alegerea perfecta data iti doresti un telefon performant la un pret foarte bun dotat cu cele mai noi tehnologii disponibile pe piata: Vezi oferta pret
      Zilele acestea daca ai noroc il poti achizitiona la un pret redus, avand un discount de cateva sute de lei: Verifica pret redus

                    

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)