Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA pret, caracteristici si pareri

          Samsung unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice continua sa impresioneze la capitolul combine frigorifice atat din punct de vedere al designului atragator cat si performante oferite.
         Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA argintie are design elegant si rafinat dand o nota de modernism casei dumneavoastra. Un alt element interesant al design-ului acestei combine frigorifice il reprezinta faptul ca manerele de acces nu sunt aplicate pe usa fiind pur si simplu niste fante ce delimineaza cele doua usi. Afisajul LED dispus pe usa superioara a combinei frigorifice intregeste acest aspect modern.
          Frigiderul de afla in partea superioara iar congelatorul in partea de jos. Frigiderul are un volum de 190 de litri iar congelatorul 98 de litri, volumul total al combinei frigorifice fiind de 288 de litri. Atat frigiderul cat si congelatorul este compartimentat pe 3 nivele de rafturi. Rafturile sunt construite cu balamale ce permit glisarea, putand fi astfel scoase si repozitionate cu usurinta. Deasemenea exista si un compartiment special pentru depozitarea fructelor, legumelor si bauturilor.
         Combina frigorifica Samsung RB29FDRNDSA vine dotata si cu un dozator extern de apa util in zilele fierbinti de vara cand un pahar de apa rece poate face chiar minuni.
         Din punct de vedere energetic, acesta face parte din clasa de consum A+ avand un consum mic de energie
          O alta caracteristica importanta a acestei combine frigorifice il reprezinta sistemul de tip No Frost cu care este dotata. Cu ajutorul acestei tehnologii, combina frigorifica va realiza o racire uniforma in interior, evitand  inghetul. Astfel va fi mentinuta calitatea alimentelor pe o perioada mai indelungata.  
          Combina frigorifica dispune de un compresor cu inversor digital care, spre deosebire de cele obișnuite, efectuează 5 cicluri, pe baza nivelurilor de umiditate și a sabloanelor de folosire. Prin urmare, gradul de uzură scade considerabil.
         Combina mai beneficiaza de functii de inghetare rapida  și avertizare sonora atunci cand ușile rămân deschise. Nivelul de zgomot este unul extrem de redus de doar 38 dB.
Recomandare: 
          E alegerea perfecta daca doresti o combina frigorifica  performanta avand o eficienta maxima cu un consum minim de energieVezi oferta pret

          Primesti garantie 24 de luni iar transportul e gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea daca ai noroc zilele acestea il poti achizitiona la un pret redus, acesta avand un discount de 600 lei: Verifica reducere


                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)