Masina de spalat rufe Gorenje W6523IS pret, caracteristici si pareri

        Cei de la Gorenje aduc pe piata in ultima vreme electrocasnice din ce in ce mai bune la concurenta cu mult mai cunoscutele produse de la Samsung si Bosh avand performante tehnice foarte bune la un pret bun.
         Din punct de vedere al design-ului masina de spalat Gorenje W6523IS este slim ocupand un spatiu restrans.
        Gorenje W6523IS are un consum foarte mic de energie electrica, aceasta fiind incadrata in clasa energetica A+++ Numarul maxim de rotatii pe care il poate atinge este de 1200 rpm avand o capacitate de incarcare rufe de 6 Kg. 
         In partea superioara aceasta este dotata cu un display de tip LCD in care vor fi afisate principalele setari ale programului de spalare ce ruleaza. Are un numar mare de programe, 23 la numar: Program bumbac, program lana, program sintetice, program usor de calcat, program centrifugare delicata/intensiva, program consum redus energie, program materiale delicate etc. Cu ajutorul functiei de programare intarziata poti spala rufe chiar si atunci cand esti plecat. 
        Deasemenea aceasta vine dotata si cu functie protectie in cazul celor mici, astfel ca acestia  nu vor putea umbla la setarile programelor. Cu ajutorul functiei de protectie antinundatie vei avea siguranta ca nimic nu se va intampla neprevazut. 


Recomandare:

       Este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat dotata cu cele mai noi tehnologii de pe piata la un pret foarte bun: Vezi oferta pret

       Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

       Daca ai noroc il poti gasi la reducere de pret, acesta avand un discount de 700 leiVezi pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)