Aeroterma ceramica de perete TESY HL277WPTC pret si specificatii tehnice

         Aeroterma ceramica de perete TESY HL277WPTC este solutia ideala acum in prag de sezon rece, foarte eficienta si disponibila la un pret rezonabil. Este capabila sa incalzeasca un spatiu de pana in 42 de metri cubi in doar cateva minute. Este perfecta chiar si in cazul in care ai deja o centrala termica instalata deoarece acum la inceput de toamna zilele racoroase alterneaza cu cele mai calde.
       Aeroterma ceramica de perete TESY HL277WPTC are o putere de 2000 W si doua trepte de setare nivel de caldura la 1000 W si 2000 W. O poti folosi chiar si in timpul sezonului calduros avand si functia de ventilator.

       Telecomanda din dotare va face posibila schimbarea treptelor de caldura chiar si de la distanta. Poti programa ca aceasta sa functioneze intre anumite ore pe timpul noptii asta datorita sistemului inteligent cu timer incorporat.
       Dispune si de functie ionizare aer care elimina praful si mirosurile neplacute din aerul respirabil.  Sistemele de siguranta din dotare respectiv protectie anti inghet si protectie supraincalzire vor asigura buna functionare a acesteia iar in cazul in care anumite limite vor fi depasite functionarea acesteia va fi automat intrerupta.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant capabil de rezultate foarte bune la un pret bun: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici 


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)