Aparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12S4 pret si catacteristici tehnice

         Aparatul de aer conditionat Osaka Inverter OHW12S4 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de aer conditionat performant capabil sa faca fata cu brio temperaturilor caniculare de afara. Este economic dar si eficient avand un pret accesibil si vine inclus si cu kit de instalare.
      Este excelent pentru un apartament de 2-3 camere si are o putere de racire de 1200 BTU. De retinut este si faptul ca consumul redus este datorat compresorului digital de tip Inverter care nu numai ca reduce consumul energetic dar si atenueaza zgomotul unitatii interioare.
       Unitatea interioara are un design placut la vedere modern, fiind dodata si cu display LCD pentru afisarea functiilor active si a temperaturii setate din program.  Deasemenea de remarcat este si eficienta energetica a acestui aparat de aer conditionat fiind incadrat in clasa de consum A++ foarte economic dar si eficient in acelasi timp.
        Aparat de aer conditionat Osaka Inverter OHW12S4 este dotat cu mai multe functii inovative precum:

functionare silentioasa pe timp de noapte - functionare in deplina sigurata si silentiozitate maxima pe timp de noapte
- autocuratare - functie ce previne formarea mucegaiului in interiorul aparatului de aer conditionat
autorestart - acesta reporneste automat avand aceleasi setari chiar si atunci cand apare o pana de curent in sistem.
dezumidificare - elimina excesul de umezeala din atmosfera prevenind astfel aparitia mucegaiului
autodiagnoza - identifica posibilele erori ce pot aparea in timpul functionari oferind totodata si solutii pentru solutionarea acestora.


      Alegerea programului de functionare se poate face de la distanta cu ajutorul unei telecomenzi wireless cu ajutorul careia veti putea regla si temperatura de functionare. Acesta este dotat cu majoritatea functiilor disponibile pentru un astfel de dispozitiv si anume: ventilare, racire/incalzire, dezumidificare etc.
     Activand modul de functionare "I Feel" senzorul incorporat din telecomanda va determina si apoi transmite nivelul temperaturii din jurul ei catre unitatea interioara, controlul temperaturii fiind astfel mult mai precis si confortabil. Il poti folosi chiar si pe timp de noapte activand functia Sleep care va determina ca aparatul de aer conditionat sa functioneze mai silentios si sa pastreze o temperatura potrivita.
     Sta bine si la capitolul filtre de aer, acesta fiind dotat cu nu mai putin de 6 filtre diferite: anti-bacterian, ion-argint, catechin, vitamina C, chitin  si anti formaldehide. Aerul filtrat va compensa celorlalte functii oferind astfel un mediu sanatos de viata fara impuritati in aerul respirabil.

Recomandare:

        Consider ca este cel mai bun pret care il poti obtine pentru un astfel de dispozitiv foarte bine dotat si modern: Verifica oferta pret

       Profita zilele acestea de reducerea la comenzile online si il poti achizitiona chiar mai ieftin: Verifica pret redus

       Garantia oferita este de 24 de luni iar daca il comanzi online se asigura transportul gratuit pana la tine acasa: detalii aici


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)