Congelator Indesit UIAA12F pret si specificatii tehnice

           Congelatorul Indesit UIAA12F este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie disponibil la un pret foarte bun in magazinele de specialitate. Arata bine si la exterior lucru impus de materialele de buna calitate din care este realizata avand un aspect ce urmeaza mai degraba liniile clasice in care culoarea alba este predominanta.
          Indesit UIAA12F este un congelator spatios perfect pentru a depozita o multitudine de alimente de diferite dimensiuni mari sau mai mici.
          De retinut este si faptu ca acesta beneficiaza de tehnologia inovativa No Frost ce impiedica depunerile de gheata mentinad astfel o temperatura constanta in tot interiorul sau. Vei scapa astfel de neplacerile decongelarii, procesul de functionare fiind unul continuu.
         Avem de-a face cu un dispoziv destul de spatios de capacitate 235 litri care nu consuma nici foarte mult fiind incadrat in clasa de consum superioara A+ cu un consum estimat anual de 299 kWh.
         Spatiul din interior este organizat pe 6 compartimente unde puteti depozita cu usurinta alimentele dorite avand o eficienta de congelare de aproximativ 11 Kg la 24 de ore. In compartimentul din partea superioara denumit sugestiv "Super Freezing Box" veti beneficia de o eficienta de congelare foarte rapida datorita temperaturii mult mai scazute.
         De retinut este si faptul ca acesta are o autonomie de pana la 8 ore pana se dezgheata total in cazul unei pene de curent. Deasemenea este si silentios avand un nivel al zgomotului de aproximativ 44 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)