Panou radiant ECO de perete Serreno GPH-03W pret si specificatii tehnice

       Panoul radiant ECO de perete Serreno GPH-03W este alegerea ideala daca esti in cautarea unei solutii de incalzire acum ca iarna pare din ce in ce mai aproape iar temperaturile de afara scad pe zi ce trece. La fel cum si numele ii sugereaza, este un dispozitiv ecologic cu un consum nu foarte mare, se instaleaza pe perete avand culoarea alba. 
       Spatiul ramas dintre perete si acesta este de aproximativ 4 mm astfel ca poate fi confundat chiar cu peretele normal fiind subtire si foarte eficient din punct de vedere al puterii de incalzire. 
        Are o putere de 400 de W si ocupa o dimensiune relativa mica de aproximativ 60 x 60 x 2 cm. Are un design ultra slim, beneficiaza de protectie IPX4, iar oprirea si pornirea acestuia se face prin actionarea unui buton Power On/OFF situat in coltul din dreapta sus.
       Elementul de incalzire are la baza Carbon Cristal suprafata de incalzire fiind prevazuta cu un strat de sticla tratata termic pentru o dispersie eficienta a caldurii in mod egal pe toata suprafata.

Recomandare:

       Este alegerea perfecta, un sistem de incalzire ecologic, care nu scoate fum, nu consuma nici foarte mult si se integreaza perfect in designul camerei tale: Verifica oferta pret

       Daca ai noroc, il poti gasi la reducere de pret, acesta fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativ: Verifica pret redus


                               

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)