Radiator cu halogen Zass HS 05 pret si specificatii tehnice

       Radiatorul cu halogen Zass HS 05 este alegerea perfecta pentru zilele friguroase, un dispozitiv performant, comod si ieftin care nu te va lasa sa tremuri. Desi nu este foarte mare acesta reuseste sa incalzeasca o camera de dimensiuni medii in doar cateva minute. Il recomand chiar si pentru cei care au centrale termice deoarece il poti folosi o zi doua atunci cand vremea de afara joaca feste avand perioade alternante intre zile cu temperaturi ridicate si zile reci.
       Radiatorul cu halogen Zass HS 05 are o putere de 1200 W cu trei trepte de caldura. Il poti transporta cu usurinta si pozitiona in orice zona a camerei tale reprezentand o solutie practica pentru orice locuinta.
       Sistemele de siguranta din dotare vor garanta un nivel optim de protectie si siguranta: sistem de protectie supraincalzire (opreste automat functionarea acestuia in cazul de supraincalzire), si oprire automata in caz de rostogolire.


Recomandare:

           Consider ca este alegerea perfecta daca va doriti un mijloc de incalzire ieftin si bun disponibil la un pret bine meritat: Verifica oferta pret

            Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


                      

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)