Frigider Heinner HF-100A+ pret si specificatii tehnice

        Frigiderul Heinner HF-100A+ este solutia ideala daca esti in cautarea unui dispozitiv frigorific de capacitate mica, care sa ocupe un spatiu relativ mic in casa ta, foarte bine dotat si din punct de vedere tehnic. Arata bine si din punct de vedere al aspectului exterior fiind construit din materiale de calitate durabile in timp culoarea alb fiind cea predominanta. Designul ergonomic il recomanda ca fiind ideal pentru un apartament sau chiar garsoniera de dimensiuni mici acolo unde spatiul este o problema. 
         Are o capacitate de 100 de litri fiind organizat ca spatiu in interior pe 2 nivele de rafturi din sticla securizata rezistenta. Rafturile sunt ajusatabile astfel ca spatiul sa poata fi folosit in totalitate la adevarata sa valoare. Ultimul compartiment de jos este special creat pentru depozitarea fructelor si legumelor in conditii ideale de temperatura si umezeala.
          Acesta este prevazut si cu un mic compartiment pentru congelator in partea superioara ideal pentru situatiile in care trebuie sa conservi alimente din carne pe o durata de timp mai indelungata.
          Este economic fiind incadrat in clasa de consum superioara A+ avand un consum energetic de aproximativ 118 kWh/an.
            In timpul functionarii acesta este foarte silentios avand un nivel al zgomotului de 43 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                              
       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)