Frigider incorporabil tip cabinet Whirlpool ARG 590/3 pret si specificatii tehnice

        Frigiderul incorporabil tip cabinet Whirlpool ARG 590/3 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant care sa se integreze perfect in mobila ta de bucatarie si sa fie la un pret accesibil. 
        Whirlpool ARG 590/3 este un frigider intr-o singura usa de capacitate medie de aproximativ 129 litri perfect incorporabil in mobila de bucatarie. De multe ori poate fi confundat cu un dulap sau orice alt spatiu de depozitare. Beneficiaza de cele noi functii si tehnologii de la Whirlpool si anume tehnologia "Al 6-lea simt" ce adapteaza consumul energetic si temperatura din interior in conformitate cu evolutia temperaturii de afara.
        Tehnologia Fresh Control cu al 6-lea Simt garanteaza o perfecta stare de umiditate dar si temperatura pentru a conserva alimentele in interior pe o perioada mai indelungata.
         Spatiul din interior este impartit intre cele doua rafturi din sticla rezistenta securizata, suportii dispusi pe usa in dreptul fiecarui nivel dar si de congelatorul situat in partea superioara.
        Este dotat si cu sistem antibacterian ce retine si previne formarea bacteriilor in incinta acestuia.
         De retinut este si faptul ca acesta este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+. Este si silentios avand un nivel zgomot de aproximativ 39 dB.
         In cazul unei pene de curent a fost testat de specialistii Whirlpool si a rezultat ca are o autonomie de pana la 15 ore pana cand acesta se dezgheata in totalitate.

Recomandare:

           Primesti garantie 4 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)