Televizor LED LG 32LF561V calitate la un pret accesibil

           Televizorul LED LG 32LF561V este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv Tv de calitate cu un ecran ce masoara in diagonala 80 cm capabil sa redea imagini la o calitate exceptionala. Ca dimensiuni este perfect atat pentru o camera de dimensiuni medii de zi dar si pentru dormitor. Imaginile redate ofera un contrast odihnitor ochilor, contrastul fiind reglat in raport cu luminozitatea din camera dar si in functie de dinamica imaginilor.
           Televizorul suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind un unghi larg de vizualizare. Imaginile sunt imbunatatite prin tehnologia Dinamic Color Enhancer care permite redarea fidela a celor mai mici detalii. Contrastul dinamic de 300 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica. 
           Sistemul de economisire energie promovat de catre cei de la Lg iti va permite un bun management al consumului prin ajustarea luminozitatii, o functie care stinge ecranul in timpul ascultarii fisierelor audio. Deasemenea functia Standby Mode Zero permite televizorului sa intre in stare de hibernare in momentul in care acesta nu mai este folosit dupa o anumita perioada de timp. Exista si un asa numit senzor de miscare ce detecteaza dinamica imaginii care reduce consumul de energie prin reglarea usoara a luminozitatii ecranului in raport cu viteza continutului redat.
             Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo  ce livreaza impreuna o putere de 20W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: Dolby Digital Plus, Sistem Surround, Clear Voice II.
           Este compatibil cu cele mai noi tipuri de transmisii DVB-T/DVB-C fiind capabil sa receptioneze o multitudine de posturi TV atat in format digital cat si analogic.
            Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 1 port HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, minijack pentru casti, si iesire audio digitala. Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.
          De remarcat este si consumul energetic extrem de mic, chiar mai mic decat un bec obisnuit de numai 38 W.

Recomandare: 

        Bucura-te de designul metalic modern care se va integra perfect in decorul casei tale al unui dispozitiv care merita toti banii: Verifica pret actualizat

        Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri, acesta beneficiaza zilele acestea si de un discount semnificativ pret la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus

        Comenzile plasate online beneficiaza de transport gratuit si de garantie furnizor autorizat de pana la 24 de luni: detalii aici

                       

         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)