Cuptor incorporabil Hotpoint Newstyle FH 103 0 IX/HA S pret si specificatii tehnice

        Cuptorul incorporabil Hotpoint Newstyle FH 103 0 IX/HA S practic devine un trend setter in materie de astfel de dispozitive, un cuptor performant dotat cu o multitudine de functii dar si cu un look de invidiat. Asa si cum numele ii sugereaza "NewStyle" acesta practic impune un nou stil in aceasta arie de produse, cu un design mai mult decat atragator ce se va face remarcat inca de la prima vedere in bucataria ta. 
        Panoul de comanda cu butoane de tip Touch completeaza acest aspect prefigurat pana acum. Avem parte si de un display generos in dimensiuni care va afisa functiile aferente programelor de lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit. Nu ocupa nici prea mult spatiu in interiorul bucatariei avand urmatoarele dimensiuni: 59 x 59.5 x 54.5 cm. Sistemul telescopic cu brate extensibile permit manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta prevenindu-se caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor. 
        Pentru gatire  Hotpoint Newstyle FH 103 0 IX/HA S foloseste sistemul clasic de incalzire impreuna cu un ventilator tangential ce distribuie uniform caldura in interior obtinandu-se rezultate foarte bune atunci cand gatim prajituri sau cazonac.
        Programele destul de variate ca numar vor acoperi majoritatea necesitatilor din bucatarie: program pentru prajire- carne de porc sau pui, functie grill, incalzire ventilata - perfect pentru a da bucatelor gatite o crusta crocanta pe deasupra, incalzire conventionala, functie decongelare, paine, carne de vita, file peste etc. Acesta dispune si de functii speciale dedicate produselor de patiserie sau dulciuri adaptate nevoilor tale atunci cand gatesti astfel de delicatese. Cu functia grill si rotisor vei putea pregati cele mai gustoase fripturi foarte bine patrunse in toate partile si crocante.
        In modul de functionare Fast Cooking timpul de preparare al alimentelor va fi scurtat cu pana la 20%, cuptorul functionand la capacitate maxima pentru a atinge nivelul de performanta dorit intr-un timp cat mai scurt.
       Nu va trebui sa te chinui prea mult nici la curatarea lui asta datorita functiei catalitice ce actioneaza curatarea interioara in acelasi timp ce alimentele sunt gatite. Tava pentru resturi alimentare colecteaza grasimea si rezidurile in mod convenabil in timpul procesului de gatire apoi le dizolva chimic lansand cuptorul la fel de curat cum a fost inainte sa incepeti sa gatiti.
       Acesta este prevazut si cu sistem siguranta cu blocare usa acces precum si functia butoanelor a panoului de comanda, foarte utila atunci cand aveti copii mici prin preajma.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, un cuptor incorporabil accesibil ca pret si dotat cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus

         Calitatea produselor Hotpoint este evidentiata si prin faptul ca acestia ofera garantia extinsa de pana la 5 ani pentru produsele comandate online de aici

                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)