Masina de spalat rufe Bosch WAT24360BY pret si specificatii tehnice

         Masina de spalat rufe Bosch WAT24360BY este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa satisfaca chiar si cele mai exigente gusturi totul la un pret foarte bun. Calitatea germana isi spune cuvantul chiar de la prima vedere lucru evident prin materialele de calitate din care este construita ce contribuie in egala masura la aspectul demn de invidiat. 
         Bosch WAT24360BY este o masina de spalat cu incarcare frontala foarte eficienta din punct de vedere energetic fiind incadrata in clasa de consum superioara A+++ -30, mai eficienta cu 30% fata de cea mai buna clasa energetica (consum mediu anual de apa 9900 litri, consum program standard 0.74 kWh).
         Panoul de comanda foarte modern este dotat cu un superb display LCD ce are rolul de a afisa principalele functii aferente programelor de lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalare.
        Din punct de vedere tehnic avem de-a face cu o masina de spalat foarte bine dotata la toate capitolele cu o capacitate maxima de stocare rufe de pana la 8 Kg si o viteza de centrifugare de 1200 rpm, suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Vei putea spala astfel o cantitate mult mai mare de rufe deodata fiind ideala in cazul familiilor numeroase cu multi copii. Deasemenea chiar daca nu indeplinesti cantitatea maxima necesara poti spala si mai putine rufe, masina de spalat fiind dotata cu senzori special capabili sa adapteze consumul de apa si de detergent dar si timpul de lucru la cantitatea de rufe introdusa in cuva.
         Grila de programe destul de variata cuprinde programe pentru toate tipurile de tesaturi inclusiv haine sensibile: extra-clatire, prespalare, antisifonare, usor de calcat, lana, bumbac,sintetice,programare intarziata (setezi ora si masina de spalat spala chiar si atunci cand nu esti acasa). Cu programul antisifonare hainele tale vor fi spalate mai delicat astfel ca atunci cand se vor usca sa fie mai usor de calcat. Programele speciale camasi/bluze si delicate/matase vor functiona delicat astfel incat hainele tale sa arate impecabil si sa nu sufere prin stoarcerea acestora violenta.
         Programul Alergie Plus este special dedicat pentru hainutele celor mici si va executa operatii de clatire suplimentare pentru a elimina chiar si cele mai fine particule de detergent din tesaturi astfel ca pielea sensibila de bebelus sa fie mereu protejata.
         Cu functiile VarioPerfect si SpeedPerfect, masina de spalat va functiona mai rapid dar si mai eficient din punct de vedere energetic cu pana la 30% mai economic. 
         Sistemul 3D de reglare a balansului elimina in mod eficient toate vibratiile din timpul spalarii facand din acest dispozitiv una dintre cele mai silentioase masini de spalat. Deasemenea aceasta este dotata si cu un mod de protectie copii mici ce blocheaza automat functiile butoanelor si accesul la cuva. 

Recomandare:

            Multitudinea de functii si tehnologii de ultima generatie o recomanda a fi gadgetul perfect de care orice familie are nevoie in casa: Verifica oferta pret

           Primesti garantie 24 de luni iar transportul este gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemena daca ai noroc, o poti comanda zilele acestea la reducere de pret avand un discount destul de atractiv: Verifica pret redus



                         

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)