Aspirator fara sac Daewoo RCC-240L pret, caracteristici si pareri

        Aspiratorul fara sac Daewoo RCC-240L este alegerea perfecta daca iti doresti sa achizitionezi un dispozitiv eficient cu o putere de aspirare remarcabila indiferent de suprafata pe care este pus la incercare. Am incercat mai multe modele pana acum dar parca nici unul nu m-a multumit mai tare cum o face noul aspirator Daewoo RCC-240L. Desi pare mic la prima vedere in el zace o forta incredibila de aspirare, ajunge usor chiar si in zonele greu accesibile si nu cantareste nici prea mult.
        Daewoo RCC-240L este un aspirator fara sac cu un recipient de colectare de capacitate 4 litri. Are o putere generala de 2000 W si o putere de aspirare de 360 W.
       Filtrul HEPA din dotare va asigura eficienta acestuia si in privinta aerul reciclat din nou in mediul ambiant al casei retinand cu succes pana la 98% din particulele fine de praf. 
        Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, perie tapiserie si telescop metalic. 

Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus


                                 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)