Asus ZenFone 2 Deluxe pret si specificatii tehnice

      Asa si cum numele ii sugereaza Asus ZenFone 2 Deluxe este un telefon care va fi pe placul multora in special atat prin designul atragator dar si datorita dotarilor tehnice de top, un telefon premium la un pret foarte accesibil.
      Lansat in 2015 la sfarsitul lunii august acesta nu difera foarte mult de modelul precedent cu 4 Gb RAM, avand aceleasi caracteristici hardware find doar imbunatatit pe partea de estetica. Pe spate vom observa un superb capac mat cu un finsaj ce am putea spune ca imita diamantul.
      Acesta vine cu suport Dual SIM, este compatibil cu retele LTE 4G si ruleaza ultima versiune de Android 5.0 Lollipop.
      Display-ul IPS de foarte buna calitate va reda imagini la rezolutii superioare pe un ecran imens ce masoara in diagonala 5.5 inchi. Acesta suporta rezolutii Full HD fiind o adevarata placere sa urmaresti clipuri video si imagini pe el.
       Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core de la Intel, Atom Z3560 tactat la o frecventa de 1.8 Ghz, memoria RAM de 4 Gb si acceleratorul grafic PowerVR G6430. Spatiul de stocare este limitat fie la 16 Gb sau la 64 Gb in functie de versiunea cumparata nefiind posibil atasarea unui micro card SD.
       Camera foto principala cu blitz LED are un senzor de 13 MP iar cea secundara de pe fata este de 5 MP. 
       Acumulatorul de 3000 mAh iti va oferi o autonomie de folosire de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie. Tehnologia BoostMaster cu care acesta vine dotat iti va permite incarcarea lui in aproximativ 39 de minute.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon ieftin, care sa arate bine ca aspect foarte bine dotat din punct de vedere tehnic la un pret mai mult decat accesibil: Verifica oferta pret

       Iar daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret: Verifica pret redus

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)