Cuptor incorporabil rustic Beko OIM27201C pret si specificatii tehnice

       Cuptorul incorporabil BEKO OIM27201C este un dispozitiv performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, proiectat sa se incadreze intr-o  bucatarie cu aspect retro. Ca aspect exterior are un finisaj din email intr-o nuanta de alb-crem (beige). Usa cuptorului este din email cu geam dublu special pentru a fi eficient din punct de vedere energetic si a fi etans pentru un transfer de caldura minim.
       Timerul are aspectul unui ceas vechi cu cifre si limbi metalice, foarte util atunci cand va trebui sa stabiliti timpul de gatire si ora exacta cand acesta sa se opreasca in mod automat.
        Cuptorul are un spatiu interior de 71 litri, cu doua tavi care au un sistem de culisare telescopic. Sistemul telescopic cu brate extensibile permit manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta prevenindu-se caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor. 
        Pentru gatire BEKO foloseste sistemul clasic de incalzire impreuna cu un ventilator ce distribuie uniform caldura in interior obtinandu-se rezultate foarte bune atunci cand gatim prajituri sau cazonac.
        Programele destul de variate ca numar vor acoperi majoritatea necesitatilor din bucatarie: program pentru prajire- carne de porc sau pui, functie grill, incalzire ventilata - perfect pentru a da bucatelor gatite o crusta crocanta pe deasupra, incalzire conventionala functie decongelare etc.
        Modul de gatire 3D va permite operarea simultana a tuturor elementelor de incalzire pentru a se asigura astfel o distribuire uniforma a caldurii in interiorul cuptorului ceea ce permite gatirea a 3 preparate simultan fara a se amesteca mirosurile intre ele. Functia de preincalzire Roosters reduce cu pana la 35 % timpul necesar incalzirii preparatelor gata scoase din frigider.
        Interiorul cuptorului si peretii din email va face ca curatarea acestuia sa fie o simpla rutina iar cu o simpla laveta totul va fi curat la fel ca la inceput.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta si ca nu ar trebui sa lipseasca din dotarea bucatariei nici unei bucatareste iscusite: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                                


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)