Fier de calcat Philips Azur Performer Plus GC4511/40 pret si specificatii tehnice

        Fierul de calcat Philips Azur Performer Plus GC4511/40 este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant dotat cu cele mai noi tehnologii germane disponibil la un pret foarte bun.
       Talpa SteamGlide Plus este elementul cheie al acestui fier de calcat care te va ajuta sa calci haine de diferite tipuri de tesaturi in cele mai bune conditii. Talpa din inox ofera o aderenta mult mai buna fata de alte dispozitive clasice ajutandu-te sa calci cu usurinta fara a insista asupra cutelor de mai multe ori. 
       Acesta are o putere de pana la 2400 W suficient pentru a calca cu usurinta hainele in 2-3 miscari. Are si functie de calcare cu aburi utila in special in cazul cutelor dificile. Are incorporat un rezervor de 0.3l cu un debit de 45 g/minut. 
       Functia de detratare automata te va ajuta sa il cureti in doar cateva secunde, simplu prin apasarea unui singur buton. Calcarul va indepartat temeinic lansand instalatia din interior si intreaga suprafata a talpii la fel de curata ca la inceput cand l-ai achizitionat.
       Cablul de alimentare este destul de lung de 2 metri astfel ca nu vei fi incomodat nici de acest aspect.

Recomandare:

          Este alegerea perfecta daca iti doresti un fier de calcat performant usor de utilizat si disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, acesta avand un discount semnificativ: Verifica pret redus

        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)