Congelator Arctic ANC195+ pret si specificatii tehnice

        Congelatorul Arctic ANC195+ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv frigorific performant foarte bine dotat din punct de vedere tehnic disponibil la un pret accesibil. Nu impresioneaza prea mult din punct de vedere al design-ului fiind in nota majoritara a dispozitivelor de acest tip. Este construit din materiale de calitate durabile in timp lucru ce iese in evidenta si prin perioada de garantie extinsa de pana la 5 ani.
        Este economic si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum superioara A+
        Congelatorul Arctic ANC195+ are un volum net de aproximativ 168 litri, spatiu care este impartit la interior de cele 6 rafturi de dimensiuni variate. Doua dintre aceste rafturi sunt special create pentru a oferi o eficienta de congelare foarte rapida.
         Capacitatea de congelare a congelatorului este de 9 Kg la 24 de ore iar in cazul in care intervine o pana de curent acesta are o autonomie de pana la 15 ore pana cand este dezghetat in totalitate.
         Nu este nici zgomotos, fiind silentios pe timp de noapte datorita raportului foarte bun al zgomotului de numai 42 de dB.

Recomandare:

         Este solutia ideala daca iti doresti un congelator compact de dimensiuni medii care sa faca fata cu brio indiferent de conditiile de temperatura din exterior, disponibil la un pret nu foarte mare: Verifica oferta pret

       Primesti garantie 5 ani iar transportul este gratuit daca inregistrezi comanda online de aici

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)