Masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S pret si specificatii tehnice

      De ce sa te chinui de fiecare data cu spalatul vaselor cand poti apela la un profesionist si anume masina de spalat vase Indesit DSR 57M19 A S dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie. Arata foarte bine si din punct de vedere al designului lucru evidentiat de materialele de calitate din care este construita, este dotata cu display LCD pentru afisare functii aferente programelor de lucru respectiv timp de lucru pentru fiecare program in parte si vine la un pret accesibil.
      Vei observa si faptul ca aceasta nu ocupa nici prea mult spatiu, avand un design compact caracterizat de urmatoarele dimensiuni: 85 x 45 x 60 cm.
       Este si economica fiind incadrata in clasa de eficienta A+, mai economica cu pana la 24% fata de alte modele din aceiasi gama din clasa A simplu.
       Din punct de vedere tehnic vorbim de un model destul de spatios cu o capacitate de 10 seturi de vase, suficient pentru o familie formata din 4-6 membri cu 7 programe diferite special personalizate nevoilor tale. Modul de functionare spalare intensiva este recomandat in cazul vaselor cu murdarie mai intensa, un program de spalat la temperaturi ridicate de pana la 60 - 70 de grade.
       Deasemenea este disponibil si un mod de functionare Bio/Eco recomandat in cazul vaselor usor murdare cu un consum energetic mult redus de pana la 40%  fata de celelalte programe clasice. Pe langa farfurii poti spala chiar si alte elemente de vesela si anume pahare, cani sau tigai datorita compartimentelor special dedicate cu care aceasta masina de spalat vine inzestrata.
       Nu este nici foarte zgomotoasa avand un nivel estimat la valoarea de 49 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)