Televizor LED Smart Samsung 32J5200 calitate la un pret accesibil

         Televizorul LED Smart Samsung 32J5200 cu ecran ce masoara in diagonala 80 cm este alegerea perfecta daca iti doresti un televizor performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun. Aparut in anul de gratie 2015, acesta se remarca printr-o serie diversificata de functii si caracteristici tehnice ce vor bucura ochiul utilizatorului cu imagini de foarte buna calitate. Arata bine si ca design dat fiind materialele de calitate din care este construit avand o rama foarte subtire ce pune in valoare ecranul superb de 80 cm. 
        Televizorul suporta rezolutii Full HD de 1920 x 1080 pixeli, oferind un unghi larg de vizualizare. Imaginile sunt imbunatatite prin tehnologia Wide Color Enhancer care permite redarea fidela a celor mai mici detalii. Contrastul dinamic de 300 cd/mp ofera un unghi de vizibilitate de pana la 178 de grade chiar si in conditii de luminozitate externa puternica. 
        Tehnologiile de ultima generatie cu care televizorul Smart Samsung 32J5200 vine in dotare permit un bun management al energiei atat in timpul functionarii cat si in modul Stand By lucru certificat de consumul extraordinar de mic de aproximativ 32 W.
        Sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo Down Firing + Base ce livreaza impreuna o putere de 10W si beneficiaza de urmatoarele caracteristici superioare: DTS Studio Sound, DTS Premium Sound si Wallmount Sound Mode.
        In modul Smart TV beneficiezi de o multitudine de aplicatii deja preinstalate, precum si un App Store de unde poti descarca altele noi pe baza unui cont creat.
        Acesta sta foarte bine si din punct de vedere al conectivitatii fiind dotat cu 2 porturi HDMI, un port component, 1 port USB 2.0, slot CI+, suporta internet prin Wi-Fi si LAN, DLNA, WiDi, minijack pentru casti, si iesire audio digitala.  Playerul media incorporat iti va da posibilitatea sa urmaresti filmul sau serialul tau preferat direct de pe stick pur si simplu conectand la portul USB 2.0.

Recomandare:

         Consider ca este unul dintre cele mai bune dispozitive Tv de acest tip, un televizor performant cababil sa redea imagini de calitate intr-un format vizual FullHd disponibil la un pret accesibil: Verifica oferta pret


      Fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pretVerifica pret redus
                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)