Range Extender Wireless N 300Mbps TP-LINK TL-WA854RE pret si specificatii tehnice

         Asa si cum numele de "Extender" iti sugereaza din prima, TP-LINK TL-WA854RE este distribuitor de semnal wireless de buna calitate avand o raza de actiune destul de mare. TP-LINK TL-WA854RE este conceput pentru a emite in banda de 2.4 Ghz un semnal consistent care sa nu se piarda in fata obstacolelor fiind ideal ca capacitate de transmisie pentru un apartament de pana in 70 de mp ca raza de actiune. Semnalul slab wireless este preluat si apoi amplificat pentru a fi retransmis si acoperi o zona de semnal cat mai mare in care sa nu existe asa numitele zone moarte.
       Avand o viteza de 300 Mbs acesta este recomandat chiar si in cazul celor care vor sa practice gaming, sa faca streaming si sa vizioneze filme online in format HD.
       Pur si simplu il bagi in priza si apoi apesi butonul WPS din spatele router-ului pentru ca acesta sa fie identificat in retea.

Recomandare:

      TP-LINK TL-WA854RE iti va imbunatati considerabil atat rata de transfer de date in wireless cat si aria de acoperire a semnalului s nu costa nici foarte mult: Verifica oferta pret

      Deasemena daca ai noroc, il poti achizitiona zilele acestea la reducere de pret: Verifica pret redus

                         
                         
  

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)