Cuptor incorporabil Hotpoint FK 1032E C.20 X pret si specificatii tehnice

         Cuptorul incorporabil Hotpoint FK 1032E C.20 X este alegerea ideala daca iti doresti o solutie perfect incorporabila in mobila bucatariei tale, un dispozitiv dotat cu o multitudine de functii si tehnologii disponibil la un pret accesibil. Impresionant este si designul sau datorita materialelor de calitate ce intra in constructia sa, un mix perfect intre inox si alte aliaje perfect imbinate ce ii dau acestuia aliura unui dispozitiv din categoria premium.
         Usa cuptorului din geam de protectie 3 straturi de culoare neagra va da un aer modern bucatariei dumneavoastra si va izola termic foarte bine mediul din interior cu ce extern pentru un transfer minim de temperatura.
         Are o capacitate de pana la 62 de litri si este alimentat electric fiind incadrat in clasa de consum A (consum energie estimat 0.79 kWh).
         Panoul de comanda dotat cu un superb display LCD va afisa functiile aferente programelor de lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de gatit. Nu ocupa nici prea mult spatiu in interiorul bucatariei avand urmatoarele dimensiuni: 60 x 60 x 57 cm. Sistemul telescopic cu brate extensibile permit manipularea tavilor cu multa usurinta si in deplina siguranta prevenindu-se caderea accidentala a tavilor in timp ce sunt scoase din cuptor. 
         Pentru gatire Hotpoint FK 1032E C.20 X foloseste sistemul clasic de incalzire impreuna cu un ventilator ce distribuie uniform caldura in interior obtinandu-se rezultate foarte bune atunci cand gatim prajituri sau cazonac.
         Programele destul de variate ca numar vor acoperi majoritatea necesitatilor din bucatarie: program pentru prajire- carne de porc sau pui, functie grill, incalzire ventilata - perfect pentru a da bucatelor gatite o crusta crocanta pe deasupra, incalzire conventionala, functie decongelare etc. Acesta dispune si de functii speciale dedicate produselor de patiserie sau dulciuri adaptate nevoilor tale atunci cand gatesti astfel de delicatese.
          Nu va trebui sa te chinui prea mult nici la curatarea lui asta datorita functiei catalitice ce actioneaza curatarea interioara in acelasi timp ce alimentele sunt gatite. Tava pentru resturi alimentare colecteaza grasimea si rezidurile in mod convenabil in timpul procesului de gatire apoi le dizolva chimic lansand cuptorul la fel de curat cum a fost inainte sa incepeti sa gatiti.

Recomandare:

         Consider ca este alegerea perfecta, un cuptor incorporabil accesibil ca pret si dotat cu destule functii de gatit: Verifica oferta pret

         Daca ai noroc, zilele acestea il poti achizitiona chiar mai ieftin la reducere de pret, acesta avand un discount destul de semnificativ: Verifica pret redus


                            

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)