Congelator Arctic ANC246+ pret si specificatii tehnice

         Congelatorul Arctic ANC246+ este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv compact de dimensiuni medii dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie care sa faca fata cu brio conditiilor de temperatura din mediul exterior indiferent de anotimp. Acum ca vine si sezonul sarbatorilor de iarna fiecare dintre noi se gandeste sa cumpere mai multa carne din timp pentru a evita agomeratia din marile magazine dar si preturile mult mai mari si de aceea aici intervine nevoia de a avea un congelator.
         Nu ocupa nici prea mult spatiu avand urmatoarele dimensiuni: 151 cm in inaltime, 59.5 cm lungime si 60 cm latime.
         De retinut este si faptul ca acesta este eficient si din punct de vedere energetic fiind incadrat in clasa de consum A+ (aprox. 257 kWh/an). Congelatorul Arctic ANC246+ te va face sa reduci simtitor factura luna la energia electrica fiind cu 24% mai economic decat produsele similare din clasa A simplu.
         Are o capacitate de stocare alimente de pana la 215 litri fiind organizat ca spatiu pe 6 nivele cu compartimente rezistente de marimi variabile. Dintre acestea 4 sunt clasice iar alte doua de congelare rapida la care se aplica functia Fast Freezing.
         Mai mult pentru siguranta ta si a familiei tale, Arctic a dotat usa congelatorului cu garnitura antibacteriana care previne formarea bacteriilor si a mucegaiului. Sistemul Eco Buzz te va avertiza de fiecare data cand vei lasa usa deschisa mai mult timp evitand astfel decongelarea sa.
         Avem de-a face cu un produs silentios cu un nivel al zgomotului estimat la valoarea de 42 dB.

Recomandare:

           Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)