Masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX pret si specificatii tehnice

       Cu noua masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX totul va fi mult mai usor chiar si dupa o masa copiasa cu familia sau prietenii deoarece la final nu va mai trebui sa speli toate vasele de unul singur. Lasa toata treaba pe mana unui specialist si anume masina de spalat vase Hotpoint LFD11M121CX, un dispozitiv performant dotat cu numeroase functii. 
       Arata bine si ca design, fiind construita din materiale de calitate care ii vor pune in valoare aspectul general de dispozitiv electrocasnic premium.
       Este eficienta si din punct de vedere energetic fiind caracterizata de un consum energetic redus lucru evident si din clasarea acesteia in clasa energetica superioara A++ (aproximativ 9 litri per ciclu spalat vase).
       Din punct de vedere tehnic vorbim de o masina de spalat vase spatioasa avand o capacitate de pana la 14 seturi de vase. Pe langa vesela poti spala chiar tigai, cani, pahare din portelan si ceramica sau linguri si furculite. Compartimentele special cu care aceasta este dotata va face posibile toate aceste lucruri amintite mai sus.
       Poti alege din cele 11 programe predefinite exact ceea ce iti trebuie in functie de necesitati: program intensiv, program rapid, program auto, Flexi Power, normal, Duo Wash, Express 30′, igienizare si Extra Dry. Programul intensiv este special creat pentru a apela la el in cazul in care vasele ce urmeaza sa le speli sunt destul de murdare. Datorita presiunii ridicate a apei si a temperaturii de peste 60 de grade nici o urma de grasime nu va rezista in fata acestui program.
       Exista si un mod de functionare programabil prin care poti seta timpii de lucru a masinii de spalat atunci cand esti plecat de acasa activand functia de programare intarziata.
       Toata operatiunea de spalare a vaselor precum si etapele urmate vor fi afisate pe display-ul generos din dotare iar timmerul digital iti va spune exact in cat timp tot procesul este gata.
        Activand functia Zone Wash vei putea programa masina de spalat sa spele doar cosul de vase selectat de tine, functie care prezinta avantajul prin faptul ca nu va trebui de fiecare data sa incarci masina de spalat vase la capacitatea ei maxima. Vei reusi astfel sa faci economie atat la energie electrica cat si din punct de vedere al consumului de apa.
        Nu vei avea probleme nici cu sunetul produs in timpul functionarii aceasta fiind foarte silentioasa (nivel zgomot 41 dB).

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)