Lenovo Vibe P1 pret si specificatii tehnice

        Lenovo Vibe P1 isi face simtita prezenta si pe piata din Romania iar ca noutate aduce cu el un acumulator integrat de pana la 5000 mAh fiind unul dintre telefoanele cu cea mai buna autonomie de la Lenovo. Vei fi surprins de faptul ca acesta va avea o autonomie de pana la 4 zile in conditii de utilizare medie (navigare internet + cateva jocuri).
        Arata foarte bine ca design, asa cum ne-au obisnut cei de la Lenovo de la modelele precedente fiind construit in totalitate din metal, masoara 9.9 mm grosime si cantareste aproximativ 189 grame.
        Vine cu suport Dual Sim si LTE iar sistemul de operare preinstalat este Android 5.1
        Display-ul LCD este un IPS de foarte buna calitate ce masoara in diagonala 5.5 inchi si are o rezolutie Full HD de 1920 x 1080 pixeli. Ca element de protectie anti zgarieturi acesta este prevazut cu geam Gorilla Glass Corning 3.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Octa Core Snapdragon 615 tactat la 1.5 Ghz, memoria RAM de 2 Gb, acceleratorul grafic Adreno 405 si spatiul de stocare de 32 Gb ce poate fi extinsa pana la 128 Gb prin atasarea unui card microSD.
        Camera foto principala dotata cu blitz Dual-LED are un senzor de 13 MP iar cea frontala de 5 Mp.
        Este destul de bine dotat si pe partea de conexiuni la date si anume suporta internet de mare viteza prin 4G, Wi-Fi dual-band, DLNA, Wi-Fi hotspot, transfer de fisiere de mare viteza prin bluetooth 4.0, A-GPS, radio FM si cititor de amprente. 

Recomandare:

           Este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon nou aparut pe piata, cu un design placut disponibil zilele acestea la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

          Il poti achizitiona chiar mai ieftin deoarece zilele acestea beneficiaza de o reducere substantialaVerifica pret redus



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)