Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 pret si specificatii tehnice

         Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000 este una dintre cele mai accesibile ca pret dispozitive de spalat rufe, o masina de spalat dotata cu majoritatea functiilor si programelor necesare pentru un spalat eficient. Avem de-a face cu un produs cu trasaturi Slim ai carui panou de comanda nu este dotat cu display LCD cu un aspect general destul de simplu, clasic as spune.
         Daca ceea ce v-am spus legat de design nu prea v-a incantat, din punct de vedere tehnic aceasta este foarte bine pusa la punct incat sa devina argumentul principal pentru achizitionarea sa.
         Masina de spalat cu incarcare frontala Vision Clean VWM-51000 are o viteza de rotatie de 1000 rpm si face parte din clasa de eficienta energetica A++. Are o capacitate de stocare rufe de pana la 6 Kg si un consum energetic estimat anual de 0.86 kWh. 
         Puteti alege dintr-o varietate destul de mare de programe de spalat special create pentru a raspunde solicitarilor unei game largi de tipuri de tesaturi: program bumbac, lana, sintetice, delicate, consum redus de energie etc.
         Nu va trebui de fiecare data sa speli la capacitatea maxima pentru a limita consumul deoarece cu functia Eco Logic System atunci cand masina este incarcata la jumatate surata programului selectat scade substantial cu pana la 50%.
        Masina de spalat rufe Vision Clean VWM-61000  este dotata cu mai multe functii si programe de ultima generatie printre care

protectie spuma - sistem automat de detectie nivel spuma in interior
protectie impotriva inundatiei - opreste automat functionarea masinii de spalat in cazul in care sunt detectate pierderi de apa.
sistem siguranta impotriva copiilor - blocheaza automat functiile comenzilor din panoul de comanda

- Child Lock - blocheaza functiile butoanelor de pe panoul de comanda protejand astfel actionarea de comenzi in mod accidental
- sistem autodiagnosticare - detecteaza posibilele erori ce pot aparea in timpul functionarii masinii de spalat si iti ofera si solutii pentru rezolvarea acestora imediat pe loc
        Sistemul electronic de control al balansului va reaseza rufele in interior astfel incat vibratiile din timpul programelor de spalat sa fie eliminate iar nivelul de zgomot sa fie la minim (nivel zgomot 58 dB).

 Recomandare:

           Primesti garantie 3 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici  


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)