Samsung I9060i Galaxy Grand Neo Plus telefon accesibil de la eMag

        Telefonul mobil Samsung I9060i Galaxy Grand Neo Plus este alegerea perfecta daca iti doresti un telefon destul de bine dotat din punct de vedere tehnic, sa apartina unui brand cunoscut si sa nu coste nici prea mult.
         Arata bine si ca design poate chiar apropiat ca aspect cu mult mai cunoscutul Samsung Galaxy S5 fiind construit dintr-un policarbonat de calitate rigid cu margini cromate ce imita aspectul materialelor metalice. Este subtire, cantareste aproximativ 160 de grame si vine si cu suport Dual SIM pentru a putea fi folosit cu doua cartele concomitent in retele diferite.
         Display-ul generos de 5 inchi suporta o rezolutie de 480 x 800 pixeli, acesta fiind perfect pentru utilizatorii care prefera sa navigheze pe net, sa se joace diverse jocuri sau chiar sa vizioneze filme si clipuri online.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Quad Core Broadcom tactat la 1.2 Ghz, memoria RAM de 1 Gb, si spatiul de stocare de 8Gb memorie interna. Nu esti limitat la 8 Gb deoarece poti atasa si un card microSd de pana la 32 Gb pentru mai mult spatiu de stocare. Desi nu este nul dintre cele mai puternice smartphone-uri de pe piata putem spune ca se misca destul de bine in majoritatea aplicatiilor testate pe acest device. Se descurca destul de bine si pe partea de gaming existand ceva limitari doar din punct de vedere al rezolutiei. Ruleaza ultima versiune de Android 4.4.2.
        Camera foto principala are un senzor de 5 MP iar cea secundara doar 2 MP. Sta bine si din punct de vedere al conectivitatii suportand retele internet prin Wi-Fi, GPS si transfer fisiere prin bluetooth. 
       Acumulatorul de 2100 mAh ii va oferi acestuia o autonomie de pana la 2 zile in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

         Este alegerea perfecta daca iti doresti ca viitorul tau telefon sa nu fie prea scump, sa fie a unui brand celebru care sa ofere suficiente dotari tehnice de nivel inalt: Verifica oferta pret

         Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona la reducere de pret, oferta la care consider ca este un best buy: Verifica pret redus



 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)