Aragaz Star-Light FCF60GRTW perfect pentru bucataria ta

          Daca ti-ai propus ca in viitorul apropiat sa iti achizitionezi un aragaz, atunci Star-Light FCF60GRTW este alegerea perfecta fiind un dispozitiv perfect pentru bucataria ta dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie. Daca nu ai mai auzit de aceasta marca, cei de la StarLight au o gama variata de electrocasnice produse in Romania ce sunt livrate exclusiv catre cei de la eMag cu care au un parteneriat semnat. Daca nu vrei sa dai bani in plus pe o simpla marca alege cu incredere aragazul Star-Light FCF60GRTW.
       Designul acestuia si materialele de buna calitate respectiv inox duc cu gandul la ideea ca acesta este un produs mult mai scump. Arata foarte bine la exterior avand urmatoarele dimensiuni L x l 60 x 60 cm si inaltime de 89 cm.
         Star-Light FCF60GRTS este un aragaz cu alimentare pe gaz cu patru arzatoare de diferite dimensiuni cu sistem de aprindere electric. Aveti la dispozitie un arzator mare cu o putere de 3 kW, un arzator mic de 0.88 kW si doua de dimensiuni medii de putere 1.78 kW. Este prevazut si cu sistem de siguranta ce opreste automat alimentarea cu gaz in cazul in care apar scapari de gaz.
       Chiar si cuptorul din dotare face o impresie buna fiind bine izolat termic pentru un transfer de caldura minim cu mediul exterior. Ca si aragazul acesta este alimentat pe gaz si este prevazut cu sistem de aprindere electrica. Este destul de incapator, aproximativ 62 de litri, suficient pentru a gati pentru o familie intreaga. Acesta este dotat si cu functie grill si rotisor, astfel ca veti putea pune in aplicatie cunostiintele culinare in cel mai bun mod posibil. 
       Interiorul este luminat astfel ca vei putea verifica de fiecare data cu usurinta stadiul in care se afla bucatele preparate la cuptor iar daca esti ocupat si cu alte treburi prin casa poti activa functia timer care opreste functionarea cuptorului exact la ora stabilita de tine.

Recomandare:

        Consider ca este un dispozitiv perfect pentru bucatarie disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Deasemenea daca ai noroc, il poti achizitiona chiar mai ieftin, acesta avand zilele acestea un discount semnificativVerifica pret redus



                       

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)