Laptop ASUS X555LJ-XX012T pret si specificatii tehnice

       Laptopul ASUS X555LJ-XX012T este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui device ultraportabil echilibrat din punct de vedere al performantelor tehnice disponibil la un pret accesibil.
          Noua generatie de laptop-uri din seria X55 vine cu multe imbunatatiri atat pe partea estetica cat si din punct de vedere al performantelor tehnice. 
         Tastatura de buna calitate iese in evidenta prin pozitionarea eficienta a tastelor la indemana avand un spatiu suficient de mare intre ele pentru o precizie foarte buna la tastare. Touch-ul de foarte buna precizie raspunde bine la comenzi fiind un alt element cheie in noul design al acestei serii mult imbunatatit fata de versiunile precedente. Acesta este realizat dintr-un plastic de foarte buna calitate rigid ce poate fi confundat chiar cu aluminiu daca il privesti de la distanta cantaring aproximativ 2.4 Kg.

        Display-ul de foarte buna calitate are o diagonala de 15.6 inchi si suporta rezolutii HD. Unghiurile de vizualizare sunt largi chiar si in conditii de luminozitate mai mare.
        Ca mai toate dispozitivele Asus de acest tip sonorizarea este asigurata de cele doua difuzoare stereo Sonic Master ce vor reda continut audio de calitate clar si puternic.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Core i3 5010U cu doua nuclee realizat pe arhitectura de tip Brodwell, tactat la o frecventa de 2.1 Ghz. Memoria RAM de 4 Gb va asigura functionarea fluida a aplicatiilor rulate si poate fi extinsa pana la 8 Gb fiind ocupat doar un slot din cele doua disponibile. HDD de capacitate 500 Gb iti va da posibilitatea de a stoca o multime de date care pot fi accesate in cel mai scurt timp in locatiile de memorie.
         Acesta impresioneaza si la capitolul performante grafice fiind dotat cu o placa video dedicata de la Nvidia GeForce GT 920M de 2 Gb suficient de buna pentru a rula jocuri de ultima generatie. Configuratia hardware prezenta pe acest laptop este una de nivel entry-level. Vei putea utiliza laptopul pentru a rula aplicatii office, naviga pe internet, viziona filme, dar si pentru a rula jocuri care nu necesita o putere de calcul foarte mare.
          Acumulatorul Li-On de capacitate 2 celule ii asigura acestuia o autonomie ridicata de pana la 4 ore in conditii de utilizare medie. 
        Pe partea de conexiuni acesta suporta un transfer de date in internet prin Wi-Fi si LAN, transfer fisiere prin bluetooth, port HDMI, are 1 port USB 3.0 si altul 2.0. Aveti la dispozitie si o camera web cu microfon incorporat utila in special in convorbirile de pe Skype. Vine preinstalat si cu sistem de operare Windows 10.

Recomandare:

        Laptopul ASUS X555LJ-XX012T  este alegerea perfecta daca iti doresti un laptop performant care sa iti ofere o experienta buna gaming la un pret decent: Vezi oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus


                              

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)