Masina de spalat vase Indesit DFG26B1 performanta la un pret accesibil

          Masina de spalat vase Indesit DFG26B1 este alegerea perfecta daca iti doresti o masina de spalat vase performanta dotata cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun.  Lasa toata treaba de dupa masa pe mana masinii de spalat vase si bucura-te de timpul liber alaturi de cei dragi. Vasele sunt curatate intr-un mod profesionist in doar cateva minute.
         Din punct de vedere tehnic, masina de spalat vase  Indesit DFG26B1 are o capacitate de incarcare de pana la 13 seturi de farfurii si dispune de 6 programe special create pentru a acoperi intreaga gama de cerinte. Nu consuma nici mult fiind incadrata in clasa de consum superioara A+ (consum redus de apa ~ 3080 litri/an – consum redus energetic 295 kW/an). 
         Masina de spalat Indesit este dotata cu un senzor inteligent care are rolul de a interveni in cazul in care spuma din interior nu atinge un nivel optim optimizand astfel functionarea masinii de spalat vase pentru a se obtine rezultatele cerute din partea sistemului.
         Sistemul Water Stop actioneaza rapid oprind alimentarea cu apa dar si functionarea masinii in cazul in care sunt detectate scurgeri de apa neprevazute. Cantitatea de apa este atent monitorizata si este data de raportul de incarcare al masinii de spalat, astfel in cazul in care masina nu este incarcata la capacitate maxima consumul este adaptat noilor cerinte.
         In modul de functionare Bio/Eco aceasta isi va executa programul de lucru la o temperatura a apei de maxim 40 de grade reusind astfel sa faca o economie de energie de pana la 30%. Modul de programare intensiv este recomandat in cazul vaselor cu murdarie greu de scos.
         Aceasta dispune si de program special adaptat pentru categorii de vase din sticla si aici ma refer la sticle pahare sau alte elemente din ceramica sensibila la temperaturi mai ridicate. 
         Nu este deloc zgomotoasa in timpul functionarii avand un nivel al zgomotului estimat la valoarea 51 dB.


Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici
         Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat

          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

   

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)