Convector electric de podea TESY CN 204 ZF pret si specificatii tehnice

         Convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF1 este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv performant dotat cu cele mai noi tehnologii capabil sa faca fata cu bine temperaturilor scazute din timpul iernii si sa ofere caldura de care ai nevoie. In curand se va instala frigul asa ca e cazul sa te asiguri inca de pe acum ca totul va fi bine si pe timp de iarna. 
         Convector electric de podea TESY CN 204 ZF are o putere de 2000 W ce poate fi reglata prin intermediul a 3 trepte de reglaj in functie de cat de repede vrei ca temperatura sa atinga un nivel optim in camera ta. 
         Deasemenea convectorul electric de podea TESY CN 204 ZF vine dotat si cu un termostat de siguranta indeplinind astfel normele de siguranta si protectie.
         Nu ocupa nici prea mult spatiu iar greutatea sa de doar 3.2 Kg il recomanda ca fiind un dispozitiv perfect pentru camera in care locuiesti.

Recomandare:

        Este solutia ideala acum in prag de sezon rece, un convector performant de la TESY disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

        Poti alege din o multitudine din astfel de dispozitive unele dintre ele avand reduceri semnificative: Verifica reduceri preturi


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)