Cuptor incorporabil Gorenje BO615E01XK pret si specificatii tehnice

        Cuptorul incorporabil Gorenje BO615E01XK te va ajuta sa devii un maestru in arta gatitului datorita functiilor si tehnologiilor de ultima generatie capabile sa coaca la temperaturi net superioare bucatele din interior. Materialele de calitate din care este construit il pun in evidenta si din punct de vedere al aspectului general, un cuptor modern si eficient cu care orice gospodina s-ar mandri.
        Usa cuptorului din geam dublu de culoare neagra va da un aer modern bucatariei dumneavoastra si va izola termic foarte bine mediul din interior cu ce extern pentru un transfer minim de temperatura.
        Panoul de comanda al cuptorului este compus dintr-un selector cu 9 functii, un panou de afisaj central, tastele de comanda si un selector de temperatura. Gatitul devine o simpla formalitate cu un asemenea dispozitiv si chiar si cea mai neindemanatica persoana il va indragi sa il foloseasca.
        Cuptorul Gorenje BO615E01XK are o capacitate impresionanta de 67 litri, alimentat la reteaua de curent electrica cu o foarte buna capacitate de dispersie a caldurii interioare in egala masura in tot interiorul acestuia. Acesta are o putere de 2700 W si un consum redus de energie de aproximativ 0.92 kW/h fiind incadrat in clasa energetica A.
        Din panoul de comanda poti selecta urmatoarele functii si programe de gatit: incalzire rapida, decongelare, grill cu convectie aer, grill suprafata mica/mare, incalzire inferioara/superioara, incalzire intensiva, mentinere cald. Deasemenea cuptorul de gatit este dotat si cu un timer cu ajutorul caruia poti seta timpii de pornire si oprire. Grill-ul cu convectie a aerului fierbinte este foarte util avand rezultate remarcabile in special atunci cand doriti sa gatiti preparate din carne sau pui.
         In timpul functionarii puteti atinge manerul usii fara probleme gratie sistemului de mentinere rece a usii. Un al sistem inovativ cel de protectie copii mici blocheaza automat usa cuptorului anuland deasemenea functiile si comenzile la apasarea butoanelor din panoul de comanda.
         Programul de curatare AquaClean pe baza de aburi reprezinta unul dintre cele mai eficiente moduri de indepartare a impuritatilor rezultate in timpul procesului de gatire, curatarea acestuia fiind gata in doar cateva minute.

Recomandare:

          Primesti garantie 5 ani plus transport gratuit daca il comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea il poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)