Laptop Dell Inspiron 3551 cu procesor Intel Pentium Quad-Core pret si specificatii

       Laptopul Dell Inspiron 3551 cu procesor Intel Pentium Quad-Core este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui laptop ultraportabil bine dotat din punct de vedere tehnic pentru operatiunile specifice lucrului de la birou pentru aplicatii native Windows, pachetul Office dar si navigare internet.
       Arata foarte bine si din punct de vedere al aspectului general materialele de calitate din care este construit contribuind in mare masura la statutul sau de laptop compact. Tastatura este bine organizata, spatiul dintre taste fiind suficient de mare pentru un acces la taste cat mai comod si pentru a permite o tehnoredactare cat mai corecta si rapida. TouchPad-ul raspunde bine la comenzi si permite un bun management al aplicatiilor rulate.
       Display-ul care masoara in diagonala 15.6 inchi este un LCD LED de buna calitate care suporta rezolutii de pana la 1366 x 768 pixeli.
        Performantele tehnice sunt asigurate de procesorul Intel Pentium Quad Core cu 4 nuclee tactat la 2.16 Ghz, memoria RAM de 4 Gb, si placa video integrata Intel HD Graphics. Configuratia este ideala pentru sistemul de operare Windows 8.1 si poti sa faci update la versiunea 10 fara nicio problema! Spatiul de stocare este mai mult decat suficient si totalizeaza 500 Gb.
       Sunetul redat prin cele doua difuzoare stereo te va impresiona inca de la prima auditie, acesta folosind tehnologia Waves Maxx Audio care a obtinut premiul Grammy.
        Acesta sta bine si din punct de vedere al posibilitatilor de conectare cu alte dispozitive fiind prevazut cu DVD RW, microfon, camera web HD 720p, cititor card, iesire HDMI, porturi USB 2.0 si 3.0, port VGA. Este compatibil cu retele de date internet prin LAN si Wi-Fi si suporta transfer de fisiere prin bluetooth 4.0.
       Acumulatorul de capacitate 4 celule iti va asigura o autonomie crescuta de pana la 6 ore in conditii de utilizare medie.

Recomandare:

        Laptopul HP 255 G3 este alegerea perfecta daca iti doresti o solutie mobila destul de bine dotat din punct de vedere tehnic la un pret foarte accesibil: Verifica oferta pret

        Primesti garantie 2 ani iar transportul este gratuit daca il comanzi de aici

        Daca ai noroc il poti gasi avand o mica reducere de pret, fiind cel mai bun pret de pe piata: Vezi pret redus



Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)