Masina de spalat rufe Sharp Family ESFA7123W1EE pret si specificatii tehnice

         Asa si cum cei de la Sharp o prezinta, masina de spalat rufe Sharp Family ESFA7123W1EE este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat rufe performant perfect pentru familia ta disponibila la un pret accesibil. 
         Designul exterior este unul de tip slim in care culoarea alba predomina evidentiind astfel panoul de comanda modern dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie redate prin intermediul unui display LCD.
         Un alt element care mi-a atras atentia atunci cand am achizitionat aceasta masina de spalat a fost capacitatea mare de stocare rufe de pana la 7 Kg ideala pentru o familie mai numeroasa cum este si a mea. Deasemenea consider un avantaj acest lucru si din punct de vedere al economiei energiei si al detergentului deoarece vei putea spala o cantitate de rufe mai mare intr-un singur ciclu de spalare economisind astfel timp si energie.Viteza de centrifugare este situata undeva la valoarea de 1200 rpm suficient de mare pentru un spalat eficient dar si economic. 

           Din punct de vedere al consumului putem considera si faptul ca aceasta este o masina economica fiind inclusa in clasa A+ consumand cu pana la 25% mai putin ca cele incluse in clasa A.
          Programele 14 la numar, acopera o arie extinsa de nevoi printre care: program bumbac, lana, jeansi, sintetice, haine delicate, consum redus, ciclu rapid etc. Astfel vei putea selecta programul potrivit in functie de tipul de tesatura. Cu functia speciala pentru camasi vei putea spala aceste articole vestimentare delicat evitand astfel crearea cutelor greu de calcat datorita unor tehnici speciale de miscare a cuvei.
          Daca te grabesti poti apela si la varianta spala-ma rapid in 15 minute, cred ca este cel mai rapid program pe bune, majoritatea masinilor de spalat  avand un timp de spalare de aproximativ 30 de minute in modul rapid. Programul Antialergic va executa clatiri suplimentare ale rufelor din interior astfel incat sa elimine pana si cele mai fine particole de detergent pentru a asigura astfel o protectie deplina pentru pielea de bebelus al copilului tau. Acest program este recomandat si in cazul persoanelor suferinde de alergii.

Recomandare:

            Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

           Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                               

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)