Masina de spalat rufe LG F10C3QD pret si specificatii tehnice

         Masina de spalat rufe LG F10C3QD este alegerea perfecta daca esti in cautarea unui dispozitiv de spalat rufe performant foarte bine dotat din punct de vedere tehnic cu majoritatea functiilor si programelor necesare pentru un spalat eficient. Lg unul dintre cei mai mari producatori de electrocasnice continua sa impresioneze la capitolul masini de spalat atat din punct de vedere al designului atragator cat si performante oferite. LG F10C3QD este masina de spalat care se potriveste perfect celor care au o familie numeroasa avand o cuva de capacitate foarte mare fiind foarte eficienta in acest sens. Aceasta are o capacitate maxima de incarcare de pana la 7 Kg cu un motor de consum mic dar eficient construit avand la baza tehnologia Direct Drive.
        Tehnologia Direct Drive ofera o stabilitate mult buna a masinii de spalat, motorul fiind centrat pe centrul tamburului pentru a elimina pe cat posibil vibratiile zgomotoase. Cei de la Lg au reusit astfel sa scoata pe piata o masina de spalat economica cu un nivel redus de zgomot si fiabila in timp.
        Materialele de calitate din care este realizata aceasta masina de spalat cu insertii din inox gri pe cuva sporesc aspectul premium al acestui model potrivindu-se de minune in oricare colt al casei tale. In partea superioara a cuvei aceasta este echipata cu un display de tip LED care va afisa diverse informatii si parametrii de functionare (viteza de stoarcere, temperatura apei, timpul ramas pana la incheierea ciclului de spalare respectiv programul de spalare selectat).
         Viteza maxima de centrifugare a acestei masini de spalat este de 1000 rpm fiind incadrata in clasa de consum A++, cu un consum mic de energie electrica dar foarte eficienta.
         Masina de spalat LG F10C3QD este echipata cu 14 programe de spalare printre care: programul rapid de 30 de minute, baby care, intensiv, program pentru sintetice, mixt, delicate etc. Cu programul rapid in doar 30 de minute rufele tale vor fi gata spalate imediat.
         Programul special Baby Care executa cicluri suplimentare de clatire fiind special creat pentru a elimina pana si cele mai fine particule de detergent din tesatura protejand astfel pielea fina de bebelus dar si cea a persoanelor suferinde de alergi.
         Functia Smart Diagnosis  diagnoza eventuale erori ce pot aparea in procesul de spalare. Diagnoza se realizeaza prin folosirea unei aplicatii speciale pentru smartphone sau se poate intra in legatura directa cu un operator specialist din cadrul unui call center.

Recomandare

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici

       
                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)