Masina de spalat rufe Beko WMB61042BL pret si specificatii tehnice

          Masina de spalat rufe Beko WMB61042BL reprezinta alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de spalat rufe performant dotat cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Masina de spalat rufe Beko WMB61042BL ofera performante superioare atat din punct de vedere al programelor din dotare foarte eficiente dar si din punct de vedere al consumului energetic.
         Arata bine si din punct de vedere al designului lucru vizibil prin materialele de calitate care intra in constructia acesteia si este dotata si cu un superb display LCD pe fond albastru pentru afisare functii si programe si durata de lucru ciclu de spalare.
         O vei integra cu usurinta in spatiul apartamentului tau datorita aspectului slim avand urmatoarele dimensiuni: 84 x 60 x 54 cm.
         Din punct de vedere tehnic am putea caracteriza masina de spalat rufe Beko WMB61042BL ca avand o capacitate totala de incarcare 6Kg, o viteza de centrifugare de 1000 rpm si 16 programe. In primele saptamani de testare nu a intampinat nicio problema de functionare fiind foarte eficienta economica dar si silentioasa.
         Programele 16 la numar asigura majoritatea functiilor de spalare de care vei avea nevoie: program bumbac, delicate, jeansi, antialergic (realizeaza o clatire intensa pentru a elimina particulele mici de detergent din tesatura), Freshen Up (program rapid de 17 minute utilizat la spalarea hainelor care nu sunt foarte murdare), culori inchise (protejeaza hainele de culoare inchisa la decolorare).
         Sistemul automat de reglare al consumului va adapta consumul energetic si cel al apei in functie de cantitatea de rufe introdusa in cuva. Vei putea astfel spala chiar si 2-3 haine cu un consum energetic redus si un program de lucru scurtat ca timp de functionare.
          Sistemul electronic de control al balansului va actiona de fiecare data pentru a asigura o distribuire uniforma a rufelor in cuva eliminand astfel factorii de zgomot si vibratii. Avem de-a face cu un model foarte silentios avand un nivel al zgomot situat la valoarea 42 dB.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici



                             

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)