Masina de spalat rufe Gorenje W7523 pret si specificatii tehnice

       Masina de spalat rufe Gorenje W7523 este alegerea perfecta daca esti in cautarea unei masini de spalat performante, dotate cu functii si tehnologii de ultima generatie totul la un pret foarte bun. Aceasta arata foarte bine si din punct de vedere al designului fiind dotata in primul rand cu un display LCD modern care va afisa functiile aferente programelor de spalat in lucru dar si timpul ramas pana la incheierea unui ciclu de spalat. Materialele de calitate din care este construita o recomanda ca fiind un dispozitiv electrocasnic de calitate fiabil in timp avand performante destul de bune in ceea ce priveste procesul de spalare.
        Accesul la cuva se face prin hubloul de dimensiune 34 cm care se deschide pana la un unghi de 180 de grade si poate retine o cantitate de pana la 7 Kg rufe.
        Din punct de vedere tehnic putem vorbi de o masina de spalat incapatoare, ideala chiar si in cazul familiilor mai numeroase cu viteza de centrifugare de 1200 rpm suficient ca rufele tale sa arate impecabil dupa fiecare spalare. Nu consuma nici foarte multa energie fiind incadrata in clasa de consum A-30%.
         Programele de spalat 23 la numar asigura majoritatea functiilor de care vei avea nevoie: program bumbac, delicate, jeansi, Baby Protect (realizeaza o clatire intensa pentru a elimina particulele mici de detergent din tesatura), Eco 30 de grade etc. Ai la dispoziție atat programe standard cat si programe dedicate hainelor închise la culoare, hainelor sport sau spalarii economice si ecologice. De asemenea, iti poti personaliza propriul program in functie de nevoie.
         Masina de spalat Gorenje este echipata cu un asa numit sistem inteligent de economisire detergent DSS ce previne pierderea detergentului atunci cand se face alimentarea cu apa.
         Senzorii inteligenti pozitionati in cuva de incarcare vor monitoriza nivelul de spuma si cantitatea de rufe introdusa in interior si vor optimiza astfel functionarea masinii de spalat in functie de necesitatile si cerintele de moment. Apasand butonul in forma de cheita de pe panoul de comanda usa de acces la cuva va fi restrictionat, funtie foarte utila in cazul in care cei mici ar putea umbla si deshide din greseala hubloul de acces.

Recomandare:

          Primesti garantie 2 ani plus transport gratuit daca o comanzi de aici

          Deasemenea zilele acestea o poti gasi la reducere in cel mai mare magazin online reducerea fiind valabila doar pentru comenzile online: Vezi noul pret actualizat


          Mai multe detalii tehnice si imagini puteti gasi si pe pagina producatorului aici


                                    
        

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)