Aspirator fara sac Daewoo RCC-240Y pret si specificatii tehnice

         Aspiratorul Daewoo RCC-240Y este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv de aspirare performant dotat cu tehnologii de ultima generatie, totul la un pret foarte bun.
       Motorul puternic de 1400 W iti ofera puterea de aspirare de care ai nevoie pentru a curata pana si cele mai fine particule de praf de orice tip de suprafata. Daewoo RCC-240Y este un aspirator fara sac avand o capacitate de colectare murdarie pana la 4 litri. 

        Panoul de comanda este dotat cu buton de pornire oprire de tip On/Off precum si cu un alt buton ce actioneaza sistemul de strangere cablu alimentare in mod automat. Dimensiunea acestuia redusa precum si cablul de alimentare de lungime pana la 5 metri iti va oferi posibilitatea sa ajungi chiar si in locurile mai putin accesibile sa faci curatenie. 
        Este dotat si cu filtru HEPA ce va asigura o protectie de pana la 90% de retinere particule praf ce ar putea fi emise inapoi in mediul ambiant al camerei. 
        Sta bine si daca e sa ne uitam cu ce accesorii vine dotat respectiv perie standard, accesoriu pentru spatii inguste, perie mica, perie tapiserie si telescop metalic. 


Recomandare:

       Consider ca este alegerea perfecta daca iti doresti un aspirator cu adevarat performant si eficient disponibil la un pret foarte bun: Verifica oferta pret

      Profita zilele acestea de reduceri si achizitioneaza-l chiar mai ieftin de atat: Verifica pret redus


                           

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)