Cuptor cu microunde Heinner HMW-20MB pret si specificatii tehnice

      Cuptorul cu microunde Heinner HMW-20MB este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv practic, usor de folosit si destul de bine dotat tehnic. Pur si simplu lasi mancarea la incalzit iar in doar cateva secunde totul este gata fara sa stai mereu cu ochii pe el asa cum faceai in cazul in care foloseai aragazul datorita sistemului integrat cu timer. Setezi intervalul de timp iar acesta se opreste exact atunci cand este programat.
      Acesta nu ocupa nici prea mult spatiu in cadrul bucatariei si cantareste aproximativ 10 Kg fiind de culoare neagra. Are o capacitate de 20 de litri si o putere de 700 W. Controlul este unul mecanic iar functiile sunt setare prin rotirea unui potentiometru situat pe panoul de control frontal. Poti alege dintr-o gama diversificata de functii printre care: dezghetare, incalzire la care se aplica 6 nivele de incalzire.
      Esti avertizat sonor in momentul in care programul de functionare isi incheie ciclul de functionare. Curatarea acestuia se face usor cu o laveta umeda datorita interiorului emailat ce face indepartarea usoara a urmelor de grasime in 2-3 miscari rapide.

Recomandare:

        Este alegerea perfecta daca iti doresti un dispozitiv simplu de utilizat, ieftin si practic: Verifica oferta pret

         Deasemenea zilele acestea il poti achizitiona la reducere de pret, fiind inclus in cea mai noua campanie de reduceri avand un discount semnificativVerifica pret redus


                          

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Oala sub presiune electrica Tefal CY505E30 One Pot, review & pareri

Aparat de aer conditionat Daewoo DSB-F1281ELH-VK Inverter performante tehnice

TELEVIZOR SAMSUNG 43TU7092, performante (review)